“Een compleet assortiment tuinmaterialen”

GTOP Trading is importeur en verdeler van ecologische en duurzame tuinmaterialen. Door een brede keuze aan materialen, uitstralingen en prijsklassen kan aan elke (maatwerk)vraag worden voldaan. GTOP Trading werkt aan milieuvriendelijke oplossingen met de focus op maximale levensduur, verantwoord bosgebruik en het gebruik van gerecyclede en recyclebare grondstoffen. Daarom is GTOP Trading onder andere importeur van Forest Avenue. Het assortiment bestaat uit tuinafscheidingen, buitenvloeren, tuindecoratie en gevelbekleding.

De garanties van GTOP Trading:

  • Kwaliteitsproducten van A-merken
  • Uitgebreid product- en montageadvies
  • Snelle en betrouwbare levering
  • Binnen 24 uur reactie op vragen
  • Meedenkend in maatwerkoplossingen
  • Duurzame en ecologische producten

“Tuin- en terrasafscheidingen in elke mogelijke uitstraling”

Naast de producten van Panel+ en Hazelaar is GTOP Trading ook fabrikant en importeur van diverse alternatieve tuin- en terrasafscheidingen. De focus ligt daarbij altijd op een hoogwaardige afwerking, verfijnd materiaalgebruik en een goed oog voor duurzaamheid. Daarnaast adviseren we niet zelden om een combinatie te maken tussen diverse oplossingen. Met een uniek en esthetisch verantwoord eindbeeld als resultaat. Laat u inspireren!

Thermo Essen rabatscherm

Een natuurlijke uitstraling met ALU constructie en een vulling met rabatplanken van duurzaam en ecologisch thermo essen hout.

Bamboe rabatscherm

Een natuurlijke uitstraling met ALU constructie en een vulling met rabatplanken van duurzaam en ecologisch bamboe hout.

Kunststof rabatscherm

Een natuurlijke uitstraling met ALU constructie en een vulling met rabatplanken van duurzaam en onderhoudsarm kunststof.

“Buitenvloeren van duurzame en ecologische materialen. Prachtig!”

Door het gebruik van tropisch hardhout treedt er enorme ontbossing op. Met als gevolg erosie, het verlies van biodiversiteit en minder zuivering van de lucht. GTOP Trading zet zich in voor het behoud van waardevolle bossen door het gebruik van alternatieven op tropisch hout. Deze alternatieve houtsoorten doen niet onder voor de kwaliteit van oerhout (ze zijn vaak zelfs beter!) en hebben een prachtige uitstraling. Bekijk onze ecologische oplossingen, doe inspiratie op en laat u overtuigen!

Kokos terrasplanken

Massieve planken gemaakt uit de bast van de kokospalm. Duurzaamheidsklasse 1 en Designed by Nature!

Thermisch essen terrasplanken

Inheems essenhout, behandeld met warmte. Erg stabiele terrasplanken, een unieke uitstraling en duurzaamheidsklasse 1.

Bamboe terrasplanken

Geperste bamboevezels zorgen voor extreme hardheid en duurzaamheid. Prachtige uitstraling, ook na natuurlijke vergrijzing.

Eiken terrasplanken

Een natuurlijke uitstraling voor de echte houtliefhebber. Rustiek eikenplanken met een hoogwaardige kwaliteit.

Composiet terrasplanken

Onze massieve composiet terrasplanken zijn verkrijgbaar in vele dessins en uitstralingen. Én met minimaal 10 jaar garantie.

Accoya terrasplanken

Deze speciaal behandelde plank is vederlicht, heeft een unieke look en heeft zelfs met watercontact een ongekende levensduur.

Douglas

Een immens populaire houtsoort, gewonnen uit duurzame bosbouw. Een rustieke uitstraling met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Lariks terrasplanken

Hoogwaardige Siberisch Lariks terrasplanken met FSC certificaat, ook wel Europees hardhout genoemd en met prima eigenschappen.

Afrikulu

Een prima alternatief voor de bekende tropische hardhoutsoorten. Degelijke kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

“Groen zorgt voor meer beleving en een betere levenskwaliteit”

Groen staat steeds meer in de belangstelling. En niet voor niets. Een groene leef- en werkomgeving zorgt namelijk voor meer beleving en een betere levenskwaliteit. Dit hebben talloze onderzoeken van bekende universiteiten de afgelopen jaren bewezen. GTOP Trading draagt graag bij aan een gezonde en milieuvriendelijke leefomgeving. Mede door de introductie van onder andere groene daken, gevels en zelfs levende schilderijen. Een mooie bijkomstigheid is de belastingvoordelen die gelden bij investeringen in groene en duurzame oplossingen.

Kant-en-klaar hagen

Direct een groene afscheiding voor optimale privacy. Verkrijgbaar in diverse haagsoorten en afmetingen.

NoiStop

Geluidsreductie tot wel 50% procent en een verwachte levensduur tot 25 jaar. In diverse uitvoeringen en afmetingen.

MobiRoof

Een snelle en praktische oplossing voor de aanleg van een groen dak. Diverse soorten sedum in cassettes.

LivePanel

Een duurzame plantenwand voor binnen en buiten. Eenvoudig te installeren en onderhouden en een enorme keuze aan uitstralingen.

LiveDivider

Deel ruimtes flexibel en creëer binnen een mum van tijd privacy met de LiveDivider. Verkrijgbaar in diverse uitstralingen.

LivePicture

Dit levende schilderij is stijlvol én gezond. Leverbaar in diverse kleuren, afmetingen en plantmengsels.

“Vergroot het genot van uw spaarzame buitenleven!”

Buitenleven, de meeste mensen doen het graag. Wanneer het weer het toelaat, gaan we naar buiten om te loungen, eten, drinken en genieten. Met de producten van GTOP Trading vergroot u het genot van buitenleven. Ontdek het zelf!

Freiluftküche buitenkeukens

De absolute top als het gaat om buitenkeukens. Hoogwaardige afwerking en oerdegelijk gebouwd. Leverbaar in diverse modules.

Tecnodeck pergola’s

Creëer schaduw met de moderne pergolasystemen van Tecnodeck. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Hazelaar moestuinbakken

Eenvoudig zelf uw eigen groenten en fruit verbouwen in de moestuinbakken van hazelaar. Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

“Een duurzaam en esthetische verantwoorde bekleding van uw gevel”

De producten van GTOP Trading zijn niet alleen geschikt als buitenvloeren en tuinafscheidingen, maar met de juiste profilering ook zeker als gevelbekleding. Door ruime ervaring met diverse materialen en montagemethodieken kunnen we op elke (maatwerk)vraag anticiperen.

Thermo essen gevelbekleding

Leverbaar in diverse profielen afmetingen. Thermo behandeld essen heeft duurzaamheidsklasse 1 en is een ecologisch alternatief.

Accoya gevelbekleding

Een onderhoudsarme en esthetische verantwoorde gevelbekleding met duurzaamheidsklasse 1. Leverbaar in diverse profielen.

Tecnodeck gevelbekleding

Deze composiet gevelbekleding is leverbaar in diverse profielen en kleuren. 10 jaar garantie, TÜV-certificaat en CE-keurmerk.

Vragen?

Bel ons: 0488-442876

Contactpersoon: J. (Jan) van Gessel

Brochures downloaden

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@gtop.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP