Afrasteringen, scheidingswanden, schaduwpanelen, schuif- en vouwwanden, poorten en deuren… Alle mogelijke maatwerk toepassingen behoren tot de mogelijkheden. Schuifpanelen met railsysteem biedt de mogelijkheid om, al of niet geautomatiseerd, een gedeelte van uw woning, bedrijfspand of terras af te schermen of open te stellen.

Ook interessant is een “zonwerend dak” dat naar behoefte open of dicht gezet kan worden en zo de zonnestralen buiten, of juist gefilterd op uw terras worden toegelaten. Ook hier dezelfde keuze uit handbedient of geautomatiseerd. Ook maatwerk poorten en deuren kunnen in velerlei uitvoeringen met dezelfde Panel+ vlechtingen worden uitgevoerd.

Meerdere vlechtingen van de “takken” zijn mogelijk; de enkelvoudige vlechting, waardoor de wanden relatief doorzichtig blijven en veel licht doorlaten. Maar ook een combinatie van twee takdiktes waardoor een dichtere afscheiding ontstaat met minder doorlaat van licht. Ten slotte is er een keuze uit verschillende RAL kleuren.

Interessant zijn de “takken” die niet alleen lijken op hout, maar waarbij de buitenlaag ook daadwerkelijk bestaat uit houtvezels die op een natuurlijke manier vergrijzen.

Uiteraard zijn ook veel oplossingen als standaard paneel te leveren.

Vragen?

Bel ons: 0488-442876

Contactpersoon: J. (Jan) van Gessel

Brochures downloaden

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@gtop.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP