Het ontstaan en onze passie…

Eind jaren negentig lanceerde Forest Avenue het idee om op basis van hazelaartakken gevlochten afscheidingspanelen, schuttingen en diverse andere producten te gaan ontwerpen en ontwikkelen voor de buitenruimte. Het idee hierachter was het bieden van een milieuvriendelijk en ecologisch alternatief op de traditionele houten schutting.

Naast de producten van de natuurlijke hazelaartakken ontwierp Forest Avenue EEN NIEUW CONCEPT bestaande uit synthetisch materiaal. Dit concept is ontstaan uit diverse vragen van klanten om een duurzaam (levensduur langer dan 15 jaar) product. Het concept, genaamd Panel+, bestaat inmiddels een breed scala aan producten in diverse uitvoeringen. De producten van Forest Avenue zijn gepatenteerd en worden alleen aangeboden door geselecteerde dealers.

Onze passie: het vinden van een (maatwerk)oplossing voor uw vraag!

Exclusieve Panel+ producten

De Panel+ producten van Forest Avenue gaan in op specifieke eisen van de klant. Goede kwaliteit en een fantastische uitstraling zijn de kernwoorden. Het assortiment bestaat uit afscheidingen, poorten en deuren, vouw- en schuifwanden, schaduwpanelen en de unieke Mökki. Naast alle standaarduitvoeringen is ook maatwerk, in de ruimste zin van het woord, mogelijk. Bekijk de voorbeelden op de website of maak een afspraak om kennis te maken met de Panel+ producten.

  • Esthetisch uitstekende en unieke uitstraling
  • UV-bestendig, kleurvast en vooral héél erg duurzaam
  • Verschillende kleuren en uitvoeringen mogelijk
  • Uitstekend te combineren in een architectonische omgeving

Natuurlijke Hazelaar producten

De hazelaar producten van Forest Avenue hebben een natuurlijke uitstraling en zijn een ecologisch alternatief op de traditionele houten schutting. Met een levensduur van 8 tot 10 jaar gaan de producten een stuk langer mee dan producten van bijvoorbeeld wilgenhout. De productlijn bestaat uit diverse soorten schuttingdelen,borderranden en bloembakken. Direct bestellen? Klik hier!

  • Natuurlijke uitstraling
  • Prijsvriendelijk
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Milieuvriendelijke productie
}

Levensduur

De Panel+ producten hebben een extreem lange levensduur van meer dan 25 jaar. Deze levensduur wordt gewaarborgd door te werken met materialen zoals recyclebaar kunststof en metaal. De hazelaarproducten hebben een levensduur van 8 a 9 jaar, wat aanzienlijk langer is dan wilg, riet of heide.

R

UV-bestendig en geen roestvorming

De Panel+ producten van Forest Avenue zijn UV-bestendig. Door het toevoegen van voldoende kleurpigmenten en een goede metaalbehandeling van het frame blijven de kleuren jarenlang mooi.

w

Aangepast op uw wensen en behoeften

Tecnodeck werkt volgens het principe ‘geven loont’. Daarbij is elk project uniek. Daarom leveren we per situatie de benodigde ondersteuning en advies. Het uiteindelijke doel? De juiste oplossing en uitwerking voor een langdurige wederzijdse tevredenheid.

*

Maatwerkoplossingen

Het assortiment van Forest Avenue bestaat uit diverse standaard oplossingen. Daarnaast is het ook mogelijk om op projectbasis maatwerk aan te leveren. Dit geldt zowel voor de tuin- en terrasafscheidingen als ook de poorten, deuren, schuifwanden en Mökki.

Onderhoudsarm

De producten van Forest Avenue zijn absoluut onderhoudsarm. Door het gebruik van onderhoudsarme materialen is beitsen, verfen of ander onderhoud niet meer nodig. Met de hazelaar- of Panel+ producten van Forest Avenue kunt u onderhoudsvrij genieten!

Vragen?

Bel ons: 0488-442876

Contactpersoon: J. (Jan) van Gessel

Brochures downloaden

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

GTOP Trading
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@gtop.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP