Tuinafscheidingen, schuttingen en tuinschermen

Deze gevlochten Hazelaar schermen hebben een fraaie, natuurlijke uitstraling en zijn een goed alternatief voor wilgentenen schutting. Onze hazelaar tuinschermen zijn extra stevig dankzij het geschroefde kader van circa 5 cm dikte en de circa 3 cm dikke takken zijn maken dit scherm stevig. De hazelaar takken zijn horizontaal gevlochten. Laat deze hazelaar 180×180 cm schermen bijvoorbeeld begroeien met klimop. Monteer deze hazelaarschermen minimaal 5 cm van de grond voor een langere levensduur. Hazelaar takken hebben een beperkt levensduur, afhankelijk van de begroeiing, windsterkte en contact met water is de levensduur 7-12 jaar.

Wij leveren uitsluitend hoogwaardige hazelaar schermen van hele en mooi dikke echte hazelaar takken en niet van gespleten takken. Daarbij hebben wij altijd een stevig frame bestaande uit 4 verticale staanders en 2 liggers van dikkere hazelaar takken. Wij leveren relatief dichte hazelaar schuttingen. Voor meer dichtheid laat de schermen begroeien met hedera of andere klimplanten.

Wist u dat… De hazelaar (Latijns Corylus avellana) een struik is en geen boom. En familie is van de berkenboom?

Tips:
Bevestig het gevlochten hazelaarscherm met schroeven of verbindingshoekjes aan onze tuinpalen. Altijd even voorboren is ons advies. Indien gewenst kunnen we deze tuinschermen leveren met hoogwaardige hardhoutpalen en de benodigde bevestigingsmaterialen.

Assortiment hazelaar tuinschermen

  • 180 x 180 cm. € 89,95 (incl. 21% BTW)
  • Alle schermen zijn zowel horizontaal of verticaal te plaatsen
  • Ook compleet leverbaar met palen en bevestigingsmaterialen
  • Af te halen in Opheusden of te bezorgen tegen meerprijs

Direct bestellen:

Technische informatie

Palen plaatsen

Plaats de hardhout- eiken/kastanje palen, afhankelijk van de breedte van het scherm. 150 of 180 cm uit elkaar. Bij een hoogte van 180 cm. worden de palen 60 cm. in de grond geplaatst.

Schermen monteren

Monteer de hazelaarschermen tussen de palen door middel van schroeven. Bevestig deze schroeven bovenaan, in het midden en onderaan.

Onderhoudsvrij genieten

De hazelaarschermen zijn onderhoudsvrij en een gemiddelde levensduur tot 10 jaar.

Vragen?

Bel ons: 0488-442876

Contactpersoon: J. (Jan) van Gessel

Brochures downloaden

  • Download gratis onze brochures en krijg toegang tot meer inspiratie, alle mogelijkheden en technische informatie.

ADRES

Edenbv
Tielsestraat 85
4043 JR Opheusden

Telefoon: 0488-44 28 76
E-mail: info@edenbv.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP